QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Hodetelefoner fungerer ikke med Alexa

Hvis du trykker på knappen på hodetelefonene for å be om en assistent fra Amazon Alexa, men Alexa svarer ikke, prøv følgende:

I Alexa-appen må du sørge for at produktet er koblet til Alexa.

Hvis du ikke har gjort det ennå, kan du laste ned og installere den gratis Alexa-appen på Android- eller iOS-enheten din. I Alexa-appen, vil du trenge å koble produktet ditt til Alexa. Prøv på nytt når du er koblet til.

Start Bluetooth®-enheten på nytt.

Elektronikk, for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskiner, må kanskje tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Dette gjøres vanligvis ved å slå av enheten, og deretter slå den på igjen.

Sørg for at handlingsknappen er satt til Amazon Alexa.

I Bose Connect-appen velger du Innstillinger ; Handling-knapp Amazon Alexa

Kontroller at enheten er koblet til et trådløst nettverk.

Alexa trenger en Internett-forbindelse for å fungere. Siden hodetelefonene dine begynner på en mobil enhet, må mobilenheten ha en aktiv Internett-tilkobling for Alexa t orespond (dvs. Wi-Fi eller mobildata). Kontroller enhetens Internett-tilkobling, eller prøv et Internett-søk på enheten for å finne ut om den har et trådløst signal.

På Bluetooth®-enheten søker du etter tilgjengelige Bluetooth-produkter.

På Bluetooth-enheten kan du prøve å slå av Bluetooth og deretter på igjen for å starte et nytt søk etter Bluetooth-hodetelefoner og -høyttalere i nærheten. Hvis produktet fortsatt ikke vises, går du til Bluetooth-innstillingene på enheten og ser etter et alternativ for å søke eller søke etter tilgjengelige produkter. Onc eYour Product er funnet, velg det.