Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selges fra 2019 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Legge til eller fjerne Amazon Alexa stemme assistent

Ved å konfigurere Amazon Alexa-taleassistenten kan du enkelt kontrollere Bose-produktet ved å snakke med det. Finn ut hvordan du kobler sammen Amazon- og Bose-kontoene dine for å begynne å bruke Alexa. Eller, om nødvendig, finn ut hvordan du sletter Alexa fra Bose-kontoen din.

Slik konfigurerer du Alexa med hodetelefonene:

Før du begynner

Hvis Amazon Alexa-appen ikke er installert på enheten, installerer du den fra App Store eller Google Play.

Konfigurere Alexa

1. Åpne Bose Music-appen, og velg (eller koble til) hodetelefonene

2. Trykk på Innstillinger

3. Trykk på Taleassistent

4. Trykk på Alexa
  5. Trykk på Oppsett & Innstillinger for å åpne Alexa-appen for å fortsette oppsettet
    Merknad: Hvis Alexa-appen er installert på enheten, bør den åpnes automatisk. Hvis den ikke gjør det, åpner du Alexa Open og velger Meny > Legg til enhet

6. Trykk på Fortsett i Alexa-appen

7. Når du blir bedt om det, trykker du på Tillat for å la appen kjøre i bakgrunnen. (Hvis du ikke tillater dette, kan ikke Alexa konfigureres)
  8. Velg Bose-produktet fra listen over tilgjengelige enheter

9. Trykk PÅ FORTSETT og vent mens Alexa kobles til produktet, og trykk deretter på Ferdig.

Android