QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Legge til eller fjerne Amazon Alexa stemme assistent

Ved å konfigurere Amazon Alexa-taleassistenten kan du enkelt kontrollere Bose-produktet ved å snakke med det. Finn ut hvordan du kobler sammen Amazon- og Bose-kontoene dine for å begynne å bruke Alexa. Eller, om nødvendig, finn ut hvordan du sletter Alexa fra Bose-kontoen din.

Slik konfigurerer du Alexa på hodetelefonene:

1. Hvis Alexa-appen ikke er installert på enheten, laster du ned og installerer den fra enhetens appbutikk
  2. Åpne Bose Connect-appen og koble til hodetelefonene
  3. Trykk på Innstillinger -ikonet øverst til høyre

4. Trykk på Handling-knappen

5. Velg Alexa ved å trykke på sirkelen til høyre

6. Trykk på Gå til Alexa-innstillinger for å åpne Alexa-appen
  7. Trykk på hodetelefoner i Alexa-appen

8. Se gjennom informasjonen på skjermbildet Konfigurer enheten , og trykk DERETTER PÅ CONTINUE
    Tips: Hvis du blir bedt om å tillate Alexa å kjøre i bakgrunnen, trykker du på Tillat. Hvis du trykker på Neny, kan ikke hodetelefonene bruke Alexa

9. Velg hodetelefonene fra DELEN TILGJENGELIGE ENHETER , og trykk DERETTER PÅ CONTINUE
    Merknad: Det kan ta et øyeblikk for appen å finne hodetelefonene dine

10. Hvis du har aktivert en annen taleassistent, velger du FORTSETT å bruke Alexa i stedet. Hvis ikke trykker du PÅ FERDIG.