Bose-musikkforsterker

Selges fra 2022 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slik bruker du Amazon Alexa

Med Alexa kan du be om å få spilt musikk, høre nyheter, sjekke værmeldingen, styre smartenheter i hjemmet med mer. Alexa bor i skyen og blir alltid smartere, og legger til nye funksjoner som leveres til produktet automatisk. Det er enkelt å bruke Alexa på produktet, og vi viser deg hvordan.

En Alexa-aktivert enhet med en mikrofon er nødvendig for å bruke Amazon Alexa stemme assistent med forsterkeren.

Hvis du har en separat enhet med Alexa innebygd koblet til nettverket, kan du styre forsterkeren fra den enheten med talekommandoer. Hvis du vil konfigurere talekontroll, aktiverer du Bose-ferdighetene (ikke for SoundTouch) og kobler Alexa-kontoen til Bose-kontoen. Så bare be Alexa om å spille musikk. Begynn med Alexa, og si deretter forespørselen din på [forsterkernavn]. Eksempel: «Alexa, spill av min treningsspilleliste på Familierom.»
  • Kontroller at du sier forsterkernavnet du har tilordnet i Bose Music-appen. Hvis flere forsterkere har samme navn, bruker du navnet som er tilordnet i Alexa-appen eller endrer navnet i Bose Music-appen.
  • Alexa er ikke tilgjengelig på alle språk og land.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om hva Alexa kan gjøre, kan du gå til: www.amazon.com/usealexa