Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selges fra 2019 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slik bruker du Amazon Alexa

Med Alexa kan du be om å få spilt musikk, høre nyheter, sjekke værmeldingen, styre smartenheter i hjemmet med mer. Alexa bor i skyen og blir alltid smartere, og legger til nye funksjoner som leveres til produktet automatisk. Det er enkelt å bruke Alexa på produktet, og vi viser deg hvordan.

Følg disse trinnene for å bruke Alexa.

Hodetelefonene dine er aktivert med taleassistenten Amazon Alexa. Med Alexa kan du be om å spille av musikk, høre på nyhetene, sjekke været, kontrollere smartenheter for hjemmebruk og mye annet. Det skal bare et spørsmål til for å bruke Alexa med hodetelefonene. Still et spørsmål eller bruk taleassistentknappen, så svarer Alexa umiddelbart.

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig på alle språk og land.

Tilpass Voice Assistant (taleassistent) til Amazon Alexa

Før du begynner må du passe på at mobilenheten er koblet til Wi-Fi®- eller mobilnettverk.
  1. Åpne Bose Music-appen. Koble hodetelefonene til enheten og velg dem i appen
  2. Trykk på Innstillinger og gt; Taleassistent, og velg Alexa. Du må kanskje trykke på «Oppsett og innstillinger» under Alex ato sette opp hodetelefonene i Alexa-appen

Slik bruker du knappen Voice Assistant (Taleassistent)

Du bruker taleassistentknappen til å styre Amazon Alexa. Knappen befinner seg på høyre øreklokke.
Things to try What to do
Snakk med Alexa Trykk på og slipp taleassistenten-knappen. Du hører en tone, si din forespørsel.
Hvis du vil ha en liste over ting du kan prøve, kan du gå til: https://www.amazon.com/usealexa
Stopp Alexa Trykk på og slipp taleassistenten-knappen