QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slik bruker du Amazon Alexa

Med Alexa kan du be om å få spilt musikk, høre nyheter, sjekke værmeldingen, styre smartenheter i hjemmet med mer. Alexa bor i skyen og blir alltid smartere, og legger til nye funksjoner som leveres til produktet automatisk. Det er enkelt å bruke Alexa på produktet, og vi viser deg hvordan.

Følg disse trinnene for å bruke Alexa.

Du kan snakke til Amazon Alexa på hodetelefonene dine. Med Alexa kan du be om å få spilt musikk, høre nyheter, sjekke værmeldingen, styre smartenheter i hjemmet med mer. Alexa bor i skyen og blir alltid smartere og får nye funksjoner automatisk levert til enheten din. Det er enkelt å bruke Alexa med hodetelefonene dine – bare trykk-og-spør, så svarer Alexa med én gang.

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig på alle språk og land.
  1. Koble hodetelefonene til til mobilenheten
  2. I Bose Connect-appen velger du Innstillinger > handlingsknapp > Alexa
  3. På mobilenheten kan du åpne eller laste ned Amazon Alexa-appen og følge appinstruksjonene

Bruke Amazon Alexa

Trykk inn og slipp opp handlingsknappen for å få tilgang til Alexa.
Things to try Examples of what to say
Spill av lyd «Spill av dansemusikk».
Merk: Amazon Music er angitt som standard musikktjeneste. Bruk Alexa-appen for å endre standard musikktjeneste.
Snakk med Alexa  «Hva er været?»
Spill av lyd fra en bestemt musikktjeneste  «Play NPR on TuneIn».
Les mer om hvilke ferdigheter har du?
Stopp Alexa mens Alexa snakker, trykk på og slipp handlingsknappen og si «Stopp».