QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble Bluetooth®-hodetelefoner til et underholdningssystem med luftlinjer

Instruksjoner om hvordan du kobler Bluetooth-hodetelefonene til et underholdningssystem på fly.

Koble Bose Bluetooth®-hodetelefoner til et underholdningssystem om bord på flyet ved hjelp av en Bluetooth®-sender

I-Flight Entertainment Systems har vanligvis en 3,5 mm hodetelefonkontakt i armlenet. Hvis du vil bruke Bluetooth-hodetelefoner, må du koble en Bluetooth-sender til hodetelefonkontakten og pare med hodetelefonene.

Disse finnes på Amazon og andre elektronikkbutikker. TaoTronics trådløs Bluetooth sender funnet på Amazon.com (og tilgjengelig andre steder) er testet og kjent for å fungere med Bose trådløse hodetelefoner. Noen brukere kan oppleve en forsinkelse i lydavspillingen ved å se på en video. Dette skyldes behandlingsbegrensninger når Bluetooth-teknologi ikke er integrert med videoenheten.