SoundSport wireless headphones

Selges fra 2022 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke Flis med de trådløse SoundSport-hodetelefonene

Med Tile er det enkelt å finne hodetelefonene dine hvis du mister dem. Bruk Bose Connect-programmet til å oppdatere hodetelefonprogramvaren med fliser. Deretter laster du ned Tile-appen og følger de enkle instruksjonene i appen for å aktivere hodetelefonene slik at du kan sørge for at du aldri mister musikken din.

Hva er flis?

Flis er en liten Bluetooth®-tracker som fungerer akkurat som hvordan du ser etter tapte elementer – men bedre. Fest, fest eller plasser fliser i hverdagslige gjenstander og hold styr på dem med vår brukervennlige app.

Hvilke typer fliser er der?

Hvordan bruker du Tile?

Plasser flis på noe som du ikke ønsker å tape.

Ved hjelp av Tile-appen kan du finne din Tile:

1. Sjekk i nærheten - Hvis Tile er innenfor Bluetooth-området, ser du en grønn sirkel som betyr at du har gjort en tilkobling. Bare trykk på Finn og lytt etter melodien som gradvis øker volumet fra headsettet.
  2. Siste sted sett -  Hvis din flis ikke er i nærheten, sjekk hvor du sist var koblet til den. Kartet vil vise deg det siste stedet din Tile ble sett av appen. Gå dit, og prøv å koble til din Tile (trinn 1)
  3. Varsle når funnet - Hvis flisen ikke er der du sist forlot den, kan du registrere kraften i flis-fellesskapet ved å trykke på varsle når Found. Dette vil varsle deg når din flis har en oppdatert plassering slik at du kan gå finne den.

Og nå kan SoundSport Wireless Headphones bli en flis!

Fra og med 31. Okt 2018 vil det være en fastvareoppdatering til hodetelefonene som aktiverer Tile. SoundSport Wireless Headphones bruker Tile's Bluetooth-sporingsteknologi til å finne hodetelefonene hvis de gjemmer seg i nærheten eller ser hvor hodetelefonene sist ble koblet til, alt i Tile-appen på telefonen.

Trenger jeg en spesiell app?

Ja, hvis du er en førstegangsbruker av Bose, må du sørge for å laste ned Bose Connect-appen. Dette programmet vil sørge for at hodetelefonene vil motta den nyeste fastvareoppdateringen inkludert Tile-funksjonaliteten. Når du har kontrollert at SoundSport Wireless Headphones har den mest oppdaterte fastvaren, laster du bare ned Tile-appen for å aktivere hodetelefonene med Tile's Finding Power. Hvis du allerede har en Tile-konto, er du klar til å legge til Bose SoundSport Wireless Headphones.
Flis app for Android
Tile AP for iOS

Hvordan aktiverer jeg Bose SoundSport Wireless Headphones?

1. Last ned Tile-appen
  2. Opprett og bekreft kontoen din
  3. Åpne Tile-appen og trykk på +-tegnet, og trykk deretter på for å velge Bose SoundSport Wireless Earbuds (trådløse ørepropper).
  4. Følg instruksjonene på skjermen - du vil sørge for at hodetelefonene er ladet og slått på for å aktivere flisen
  5. Hold hodetelefonene i nærheten av telefonen til du ser den vellykkede meldingen som aktiveringen er fullført
  6. Når du har lagt Bose SoundSport Wireless til Tile-kontoen, kan du finne og ringe hodetelefonene
    Merk: Hvis SoundSport Headphones ikke vises i Tile-appen, må du avinstallere og installere Tile-appen på nytt.
Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til Tile.com.