Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Alexa svarer ikke på handlingsknapp eller vekkingsord

Hvis du sier «Alexa» eller trykker på Handling -knappen for å foreta en taleforespørsel til Amazon Alexa-taleassistenten, men produktet ikke lyser eller svarer på vekkesordet, kan du prøve følgende:

Kontroller at produktets lyttingsfunksjon er slått på.

Hvis mikrofonikonet på produktet lyser rødt, er mikrohpone deaktivert, og produktet hører ikke etter talekommandoer. Aktiver mikropone for å tillate talekommandoer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se dempe eller oppheve demping av mikrofonen til stemmeveassistenten.

Fjern og legg til Alexa på nytt i Bose Music-appen.

Åpne Bose-musikkprogrammet og fjern Alexa. Så legg til den samme Alexa-kontoen på nytt. Dette kobler Alexa til Bose kontoen din og kan korrigere eventuelle problemer som kan ha oppstått mellom de to kontoene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se legge til eller fjerne Amazonas Alexa-taleassistenten.

Finn ut om Alexa kontoen allerede er koblet til en annen Bose konto.

En Amazon-konto kan bare kobles til én Bose-konto om gangen. Hvis Amazon accoun tlinke dto Bose kontoen din er også koblet til andre Bose konto, kan du oppleve feil med Alexa eller være ikke kan legge til Amazon kontoen til Bose kontoen din.

Hvis du har opprettet mer enn én Bose-konto, eller hvis du har delt Amazon-kontoen med andre, kan du merke av for andre Bose-kontoer som du eller andre har, og fjerne Amazon-kontoen fra andre Bose-kontoer enn hovedkontoen din.

Hvis du vil dele en Amazon-konto med brukere på nettverket (det vil si Familiemedlemmer med separate Bose kontoer bu ta delt Amazon konto), har en bruker legge til Amazon konto og Bose produkter til Bose Music konto. Deretter deler du Bose-produktene slik at andre brukere på nettet kan bruke dem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se aktivere eller deaktivere deling av produkter.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Gjenopprett systemet til fabrikkinnstillingene, og start konfigureringsprosessen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.