Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere funksjonene for avspilling av medier og anrop

En forklaring på de forskjellige kontrollene på produktet.

Funksjoner for medieavspilling

Bruk knappen på høyre brillestang for å kontrollere alle funksjoner for avspilling av medier.
  • Trykk én gang for å spille av / sette på pause
  • Trykk to ganger for å hoppe fremover
  • Trykk tre ganger for å hoppe bakover

Kontrollere volum

Du øker eller reduserer volumet med volumkontrollene på mobilenheten eller i Bose Connect-appen.

Ringefunksjoner

Mikrofonen og knappen som kontrollerer alle anropsfunksjoner, er plassert på høyre brillestang.
  • Trykk én gang for å besvare et anrop
  • Trykk én gang for å avslutte en samtale
  • Trykk og hold inne i ett sekund for å avvise et innkommende anrop
  • Når du er i en samtale, trykker du én gang for å besvare et annet innkommende anrop og sette gjeldende samtale på vent
  • Når du er i en samtale, trykker du og holder inne i ett sekund for å avvise et annet innkommende anrop og forbli i gjeldende samtale
  • Hvis du har to aktive samtaler, dobbelttrykker du for å veksle mellom to samtaler
  • Hvis du har to aktive samtaler, trykker du og holder inne i ett sekund for å opprette en konferansesamtale