Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke telefonfri modus

I telefonfri modus spilles den forhåndsvalgte sovne-lyden av så snart sove-knoppene er fjernet fra ladeenheten, og ingen programmer er nødvendig.

Gå inn i eller ut av telefonfri modus.

Merknad: Alarmer og varsler er deaktivert i telefonfri modus.

1. Koble Sleepbuds til den mobile enheten
  2. I Bose Sleep-appen kan du ta pthe Settings -ikonet øverst til høyre

3. Under ALTERNATIVERtrykker du på Telefonfrimodus

4. Vie wthe tips, og trykk deretter på fikk det

5. Trykk på Konfigurer telefonfrimodus

6. Angi alternativer for Mine lyder, Hviletidtaker og volum, og trykk deretter på Aktiver telefonfri modus.

T oexit telefonfri modus:

I telefonfri-modus viser hovedscree nof Slee papp en Deaktiver telefonfri modus -knappen. Trykk på den for å deaktivere, og bekreft deretter når du blir bedt om det.