Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Stille inn ventemodus-tidsuret ved hjelp av Bose Connect-appen:

Innstillingen for automatisk avslåing er som standard 3 timer, men kan endres via appen.
  1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth®-produkter

2. Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne produktets innstillingsmeny. (Merk: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det og trykker deretter på Innstillinger)

3. Trykk på Standby timer for å justere tiden før produktet slås av automatisk

4. Velg ønsket tid før du slår av

Enable or disable powering off automatically: