QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Bruk Bose Connect-appen til å velge en mengde tid før produktet slås av automatisk:

Bruke hodetelefonene trådløst

1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth®-produkter

Searching for Bluetooth screen

2. Trykk på Innstillinger tannhjul-ikonet for å åpne menyen for produktinnstillinger. (Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det, og deretter trykker du på Innstillinger)

Settings gear

3. Trykk på Standby -timer

Settings menu

4. Velg ønsket tid før hodesettet slår av b -selve. Standardinnstillingen er Aldri.

Seetings menu for Auto Off-Timer