SoundSport Free wireless headphones

Selges fra 2017 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Bruk Bose Connect-appen til å velge en mengde tid før produktet slås av automatisk:

Som standard slår produktet seg av etter 18 minutter med inaktivitet. Du kan endre dette ved hjelp av Bose Connect-appen:
  1. Åpne appen og vent mens den søker etter tilgjengelige Bose Bluetooth®-produkter

Searching for bluetooth screen

2. Trykk på ikonet for innstilling av tannhjul for å åpne menyen for produktinnstillinger. (Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth-produkt, sveiper du mot venstre eller høyre for å finne det og trykker deretter på Innstillinger)

Settings gear icon

3. Trykk på Standby timer

Settings menu

4. Velg ønsket tid før hodesettet slår seg av. Standardinnstillingen er aldri.

Settings menu for auto off-timer