Bose A30 Aviation Headset

Selges fra 2023 – nåværende pris

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Strøm- og Bluetooth-lampene er plassert foran på kontrollmodulen.

Strømlys

Power source Power light status Product status
Aircraft Slow blinkende grønn strøm på
Batteri blinker grønt strøm på – batteriene er høye (ca. 8 timer eller mer igjen)
Batteri blinker gult strøm på – batteriene er lave (ca. 2 til 8 timer igjen)
Batteri blinker rødt strøm på – batteriene er lave (ca. 2 timer eller mindre igjen) MERK: I Bluetooth-modeller, når batteriene når dette nivået, er Bluetooth-funksjonen deaktivert for å spare gjenværende strøm. Du hører en tone som angir at Bluetooth-enheten er koblet fra, og at Bluetooth-funksjonen slås av.
Fly eller batteri Ingen strøm av eller batterier utladet

MERKNADER:
  • Nye alkaliske AA-batterier gir opptil 45 timers strøm til hodesettet. Batterilevetiden varierer med omgivelsesstøynivået på flyet, temperaturen, øreputens tilstand, Bluetooth-funksjonen bruk og alder på batteriene
  • Andre batterikamistre kan gi forskjellige resultater. Batteriets levetid kan variere, og batteriets levetid kan ikke være nøyaktig

Bluetooth-lys

MERKNAD: Denne delen gjelder bare for Bluetooth-modeller. Viser tilkoblingsstatusen for en mobilenhet.
Bluetooth light Status Product Status
Blinker lilla (synkronisert med strømlampen) klar til å kobles til
Blinker blått (synkronisert med av/på-lampen) Koble til/tilkoblet

Dimming av statuslampene

• Hvis du vil dempe Bluetooth- og strømlysene, dobbelttrykker du på av/på-knappen.
  • Hvis du vil gjenopprette lysstyrken, trykker du på Powe ragain eller slår headsettet av og deretter på.

Slå av statuslampene

• Hvis du vil slå av Bluetooth- og strømlysene, trykker du på av/på-knappen.
  • Hvis du vil slå på lysene igjen, trykker du på av/på igjen, eller slår headsettet av og deretter på.
MERKNAD: Statuslampene går tilbake til standard lysstyrke hver gang headsettet slås på.