Bose® Bluetooth® headset Series 2

Selges fra 1970 - 2015

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Bluetooth® Headset 2 LED-statusindikatorer

Status for batterilys (under bruk)

Light Color Blink Pattern Description
Green Solid 1½ til 4½ timer med taletid/streamingtid gjenstår
Gul Solid 10 minutter til 1½ timer med talk/streaming tid gjenstår
Rødt blinker mindre enn 10 minutter med talk-/strømmetid

Status for batterilys (under lading)

Light Color Blink Pattern Description
Green Solid -ladingen er fullført
Gul blinkende lading pågår
Rød Solid -ladefeil. Romtemperatur eller produkt kan være for varm eller kald

Status for Bluetooth-lys

Light Color Blink Pattern Description
Blue Slow Flash hodesettet kan oppdages for paring. Den vil forbli i denne tilstanden i opptil 5 minutter eller til den begynner å koble til en enhet
Blue Quick Flash headsettet prøver å koble til en mobiltelefon eller mottar en samtale
Blue Solid hodesettet er koblet til for samtaler
Lilla Solid headsettet er koblet til A2DP-lydstreaming

Bluetooth- og batteriindikatorene slås av etter 10 sekunder uten aktivitet for å spare batteristrøm. Det er kun det røde og gule lyset som blinker kontinuerlig.
  1. Sakte blits = én gang hvert 2. Sekund
  2. Quick Flash = én gang i sekundet