Bose-musikkforsterker

Selges fra 2022 – nåværende pris

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Statusindikator for Bluetooth®-LED lyser

Lyset over Bluetooth-knappen foran på forsterkeren gir informasjon om enhetens status som kobles til.

Status indicator above the Bluetooth button

LED State Indicates
Blinker sakte blått klar til å koble til Bluetooth-enheten
Blinker blått Koble til Bluetooth-enhet
Blått lys blekner deretter lyser når den er koblet til Bluetooth-enheten
Blinker blått 3 ganger minnet på listen over Bluetooth-enheter er fjernet
Blinker blått og rødt i 3 sekunder forsterkeren er i tilleggsmodus. Bluetooth-tilkobling er deaktivert
Solid rød kritisk maskinvarefeil. Forsterker krever service

Wi-Fi, strøm og annen statusindikator for forsterker

Lysene til høyre for tilbakestillingsknappen på baksiden av forsterkeren gir informasjon om Wi-Fi, strøm, oppdatering, tilbakestilling og forsterkerstatus.

Status indicator beside the Reset button

LED State Indicates
Blinker sakte hvitt for å slå på. Kobler til Wi-Fi
Solid hvit på. Koblet til Wi-Fi
Blinker sakte gult klar tor Wi-Fi-oppsett
Lyser gult etter blinkende Wi-Fi-oppsett pågår
Blinker sakte grønt forsterker slår seg på i tilleggsmodus
Solid grønn forsterker er på i tilleggsmodus
Blinkende hvit installere oppdatering
Lyser hvitt etter at oppdateringen er fullført
Blinker rødt 3 ganger Tilbakestill fullført
Konstant gul Wi-Fi-tilkoblingsfeil
Blinker gult 4 ganger nettverkstilkoblingsfeil eller kildefeil
Solid rød kritisk maskinvarefeil. Forsterker krever service

Acoustimass 300 / Bass Module 700 LED Status Indicator States

Lyset på den nedre baksiden av bassmodulen gir informasjon om strøm- og tilkoblingsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av strømsparingsmodus
LED Amber - Blinking Gult – blinker klart til paring
LED Amber - Solid, dim Amber - Solid, DIM koblet fra lydplanken eller kontrollkonsollen
LED white - Solid Hvit – Solid koblet til lydplanken eller kontrollkonsollen
LED White - Blinking Hvit – blinkende nedlasting av systemoppdatering
LED Red - Blinking Rød – blinkende fastvarefeil
  Eventuelle andre tilstander Ukjent feil. Bassmodul krever service