Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundBar 300/500/600/700/900 LED-status

LED for mikrofon (uthevet over til venstre):

Status Info
Av mikrofon/taleassistent aktivert
Rød mikrofon/stemmeassistentdeaktivert

Lyssøyle (uthevet over til høyre):

Color Status Info
White pulsing System starter på nytt
Hvit pulserende rask tilkobling til en Bluetooth-enhet eller til et Wi-Fi-nettverk
Hvite lysbilder til midten, pulser to ganger forespørsel bekreftet (for systeminnstilling endring)
Hvit enpuls forespørsel bekreftet
Hvit venstre side blinker kommandoen Volum ned mottatt. Hvis volumknappen holdes inne, lyser lampen mens den holdes inne
Hvit høyre side blinker Volum eup-kommandoen mottatt. Hvis volumknappen holdes inne, lyser lampen mens den holdes inne
Hvit venstre side lyser lyddempet
Hvit begge sider lyser Lyd midlertidig stanset
Hvite lysbilder midt på, lyser fast, pulserer taleassistenten lytter når lyssøylen glir til midten og lyser fast. Hvis det ikke gjøres noen forespørsel, blinker lyset fire ganger og forsvinner, noe som signaliserer at taleassistenten ikke lenger lytter
Hvit lysbild ST  ocenter deretter t osides, pulser hvit stemmen assistent lytter når lyssøylen glir til sentrum og lyser solid. Etter at en talekommando er mottatt, glir lyset fra midten til sidene mens assistenten tenker, så pulserer mens assistenten snakker.
Hvit lysbilder fra sider til senter kontinuerlig taleassistentalarm høres
Hvite lysbilder til venstre nedlasting av systemoppdatering
Hvite lysbilder til høyre oppdateringssystem
Blå pulserende klar til å koble til Bluetooth enhet
Gul pulserende melding fra taleassistent
Amber blinker fire ganger kildefeil. Se Bose Music-appen for informasjon
Amber Solid -oppsettmodus / klar til å koble til Wi-Fi.
Rød blinker fire ganger taleassistent og/eller internett-tilkobling ikke tilgjengelig
Grønn pulserende system lese yfor oppsett eller gå inn gjenopprettingsmodus
Rød Solid -systemfeil. Se Lyssøylen er rød for feilsøking

Acoustimass 300 / Bass Module 700 LED Status Indicator States

Lyset på den nedre baksiden av bassmodulen gir informasjon om strøm- og tilkoblingsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av strømsparingsmodus
LED Amber - Blinking Gult – blinker klart til paring
LED Amber - Solid, dim Amber - Solid, DIM koblet fra lydplanken eller kontrollkonsollen
LED white - Solid Hvit – Solid koblet til lydplanken eller kontrollkonsollen
LED White - Blinking Hvit – blinkende nedlasting av systemoppdatering
LED Red - Blinking Rød – blinkende fastvarefeil
  Eventuelle andre tilstander Ukjent feil. Bassmodul krever service

Nesten usynlig 300 / surroundhøyttalere trådløs mottaker LED-status:

Statusindikatorlampe

Status Information
Blinking amber light Gult – blinker klart til paring
Solid amber light Amber - Solid, DIM koblet fra lydplanken eller kontrollkonsollen
Solid white light Hvit – Solid koblet til lydplanken eller kontrollkonsollen
White blinking light Hvit - blinkende Downloadin gsystem oppdatering
Red blinking light Rød – blinkende fastvarefeil