Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

LED-status for TV-høyttaler:

icon  TV og icon Bluetooth®-indikatorlamper

Status Information
LED blinking white quicklyLED blinking white quickly Hvit – pulssystemet starter opp

icon  TV-indikatorlampe

Status Information
LED solid white Hvit - Solid TV-kilde er valgt
LED blinking white quickly Hvit – blinker denne lampen blinker hver gang en kommando mottas fra fjernkontrollen
LED blinking white quickly Hvit - pulserende systemet er dempet
LED blinking white quickly Grønn TV-kilde er valgt, og dialogmodus er aktivert
LED solid amber Gult – blinkende system oppdateres
LED solid amber Rød – blinkende systemfeil. Koble fra strømmen i 30 sekunder og prøv på nytt

icon  Indikatorlampe for Bluetooth

Status Information
LED solid white Hvit - Solid Bluetooth-kilde er valgt
LED blinking white quickly Hvit – blinker når du kobler til en Bluetooth-enhet eller mottar en kommando fra fjernkontrollen.
LED blinking white quickly Hvit - pulserende systemet er dempet
LED blinking white quickly Grønn Bluetooth-kilde er valgt, og dialogmodus er aktivert
LED solid amber Blå – blinker klar til å koble til en Bluetooth-enhet