Bose Sleepbuds™ II

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

LED-status for Sleepbuds:

Ladelys for sleepbuds

De lengre ytre lysene på innsiden av dekselet viser batterinivået til Sleepbuds når de er i tilfelle.

Status

Informasjon

Blinker hvitt

Lader

Lyser hvitt

Fulladet

Ladeetui strømlys

Merknad: Hvis saken ikke er koblet til strøm, slås lysene på saken av etter 30 sekunder med inaktivitet.

De 5 runde lampene i midten av innsiden av dekselet viser strømnivået til batteriet i ladeetuiet.

Status

Informasjon

Første strømindikatoren blinker

0–20 % batterilading

2n strømlampe blinker

20–40 % batterilading

3r dpower LED blinker

40 %–60 % batterilading

4t strømlampe blinker

60–80 % batterilading

5. Strøm LED blinker

80–100 % batterilading

Alle 5 strømlysdioder lyser

100 % batterilading

1., 3. Og 5. Lysdioder lyser

Feil under lading. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tre lamper lyser konstant på ladeetuiet