ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

LED-statusindikator for Bluetooth®

Bluetooth light status Product status Power light status
Fiolett, blink i synk. Med synlig LED -lampe/paringsmodus grønn eller gul
Blått, blink synkronisert med batteriindikatoren Bluetooth-teknologi er på og ikke koblet til en telefon grønt eller gult
Blått, blink synkronisert med batteriindikatoren Bluetooth-teknologi er på og koblet til en telefon grønt eller gult
Blått, blink synkronisert med batteriindikatoren en telefon har en aktiv samtale grønt eller gult
Ingen LED Bluetooth-teknologi er av grønt eller gult
Ingen LED Bluetooth-teknologi er deaktivert for å spare batteristrøm Rød

LED-statusindikator for strøm

Light State Indicates Light flash rate (approximate)
Blinker sakte grønt strøm på med ett blink om bord i flyet annethvert sekund
Blinkende grønn strøm på med batteristrøm. Batteriene har god blits per sekund
Rask blinking av gul strøm på med batterier med lavt strømforbruk.
Åtte timer eller mindre gjenværende
to blink per sekund
Raskt blinkende rød strøm på batterier med svært lavt strømforbruk.
To timer eller mindre gjenværende
fire blink per sekund
Ingen LED -strøm av eller batteriene er utladet i/T