QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Indikatorer for hodetelefonbatteri og Bluetooth® LED-status

Status for Batterilampe (under bruk)

Light Color Blink Pattern Description
Grønn og fast 20–100 %
Gul jevnt 10–20 %
Blinker rødt 1–10 %
Rød kontinuerlig feil

Status for Batterilampe (under lading)

Light Color Blink Pattern Description
Gul , sakte blinkhodetelefoner lades
De grønne , solide hodetelefonene er fulladet
De røde , solide hodetelefonene er ikke innenfor det akseptable temperaturområdet
Hvis hodesettet er i nærheten av utsiden av det akseptable området temperaturområdet det kan veksle mellom konstant rød og blinkende gul

Bluetooth-lampestatus

Light Color Blink Pattern Description
Blått sakte blink hodetelefonene kan oppdages for paring
Raskt hvitt blink hodetelefonene forsøker å koble til en Bluetooth-enhet, eller en samtale er innkommende/utgående
Hvit jevnt hodetelefonene er koblet til Bluetooth-enheten, eller en innkommende/utgående samtale er koblet til
Blå solid hodetelefonene er i modus for språkvalg
Bluetooth- og batteriindikatorene slås av etter 10 sekunder uten aktivitet for å spare batteristrøm.