SoundLink® Bluetooth® speaker III

Selges fra 2018 - 2018

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundLink Bluetooth® LED-status

AUX LED
Off Det er ikke valgt en AUX-kilde
On AUX-kilde er valgt

Battery LED - When checking battery status
Green Green LED 70 % eller mer av full lading
Yellow Yellow LED 20 % til 70 % av full lading
Red Red LED 20 % eller under (må lades)

Battery LED - While Charging the Battery
Slow Flashing Yellow Batteriet lader fargen på LED-lampen blinker gult til batteriet når 100 %. Når LED-lampen er 100 % lyser grønt og systemet slutter å lades, slik at det ikke er fare for overlading. Når systemet er koblet fra nettstrøm, slukkes den grønne LED-lampen.
Solid Green Ladesyklusen er utført når batteriet når 100 %, og når systemet er koblet fra nettstrøm, slås LED-lampen av.

Bluetooth LED
Off   Trådløs kilde er ikke valgt
Blue Sakte flash -system kan oppdages
White Rask flash trådløs kilde er koblet til
White Solid trådløs kilde er koblet til
Red Rask flash -batterifeil

Mute, AUX & Bluetooth LED
Fast flashing White Systemfeil – Bose-service kreves

Hvis du vil kontrollere batteristatusen, kan du se kontrollere gjenværende batterikapasitet

Hvis batterilampen lyser rødt hele tiden, se batterilampen er alltid rød