SoundSport Free wireless headphones

Selges fra 2017 - 2022

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundSport Free trådløse hodetelefoner LED Status indikatorer

Statusindikator for Bluetooth®-hodetelefon (på øreproppene)

LED State Description
Blinker blått klar til å koble til
Blinkende hvit tilkobling
Solid hvit tilkoblet
Merknad: Når Bluetooth-indikatorene er tilkoblet, slås de av etter 10 sekunder
Blinkende grønn oppdatering programvare
Vedvarende eller blinkende rød feil: Kontakt Bose-kundestøtte

Ladeindikatorer for hodetelefoner (inne i ladeetuiet)

LED State Description
Sakte blinkende hvit lading
Helhvitt fulladet
Merknad: Når ladeindikatorene er fulladet, lyser de kontinuerlig i noen sekunder, og deretter slår du av.
Rask blinkende hvit feil: Kontakt Bose-kundestøtte

Indikatorer for batterinivå i ladeetui

Number of LEDs Lit Battery Life Remaining
En 0% - 20%
To 20% - 40%
Tre 40% - 60%
Fire 60% - 80%
Fem 80% - 100%
Merknad: Under lading blinker den siste batteriindikatoren hvitt. Når ladeetuiet er fulladet, lyser alle batteriindikatorene kontinuerlig hvitt.