Wave® SoundTouch® music system

Selges fra 2013 - 2015

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Wave SoundTouch-musikksystem LED-status:

Wave SoundTouch music system LED location

WiFi-indikatorlampe

Merk: En løpende endring wa smadde til LED for å gjøre det enklere å se. Denne endringen ble kuttet i produksjon 9/15/2014 (4258).

Status Information
No light Av Ingen strøm, Wi-Fi-funksjon deaktivert eller Ethernet-kontakt er koblet til
Fast blinking white LED Hvit – blinker raskt når du kobler til Wi-Fi mens systemet er slått på
Fast blinking dimmly lit fast blinking light Hvit – blinker raskt, dempes tilkoblingen til Wi-Fi mens systemet er slått av
Blinking white light Hvit – blinkende nedlasting av fastvareoppdatering
Solid white light Hvit - Solid koblet til Wi-Fi mens systemet er slått på
Solid white dimmly lit light Hvit - Solid, dim koblet til Wi-Fi mens systemet er slått av
White Solid for 3 seconds, then double flash blinking light Hvit – Solid i 3 sekunder, og deretter dobbel flash installere fastvareoppdatering
Blinking amber light Gul – blinker frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått på
Blinking dimmly lit amber light Gul – blinker, dimmes frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått av
Fast blinking amber light Amber – blinkende rask fastvarefeil (kontakt Bose-kundestøtte)
Solid amber light Amber – Solid System i oppsettmodus (kringkasting av Bose SoundTouch Wi-Fi Network)