Bose A30 Aviation Headset

Selges fra 2023 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Oppdatere A30-hodesettet

1. Slå av headsettet.
  2. Fjern batterie sfra headsettet.
    • Strøm er ikke nødvendig for å oppdatere produktet
    • Ingen annen ekstern strøm skal brukes
  3. Kontroller at bryterne er angitt på følgende måte:
    • Revisjonær - AV
    • TRYKK på Kontroll - AV
    • Bluetooth – prioritet
    • Intercom - Mono
    • AUTOMATISK AV- PÅ
    • AUTO PÅ – PÅ
  4. Bruk en USB-kabel og koble headsettet til en datamaskin eller bærbar datamaskin.
  5. Slå på hodesettet. Kontroller hodesettets lysdioder:
    • Power LED, plassert øverst på kontrollmodulen, blinker grønt hvert ~ 2.4 sekunder
    • Bluetooth-LED, plassert midt på kontrollmodulen, blinker lilla (hvis den ikke er koblet til en enhet) eller blå (hvis den er koblet til en enhet) hvert ~2.4 sekunder
  6. Gå til btu.bose.com og følg instruksjonene på Internett for å oppdatere produktet.