Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Vil du oppdatere ved hjelp av en datamaskin eller ved hjelp av Bose Connect-appen?

Hvis du vil oppdatere produktet, kan du koble det til en databehandlingsrute med en USB-kabel og deretter gå til Bose-oppdateringsområdet, eller du kan oppdatere det trådløst fra den gratis Bose Connect-appen på en Android- eller iOS-enhet. Vanligvis vil tilkobling til en datamaskin oppdatere produktet raskere.

Oppdatere ved hjelp av en datamaskin

Oppdater ved hjelp av Bose Connect-appen

Få hjelp hvis oppdateringen ikke installeres.

Hvis du har problemer med å installere oppdateringen for produktet, kan du se programvare- eller fastvareoppdatering vil ikke installere.

Kontroller fastvareversjonen av produktet.

Hvis du vil ha instruksjoner, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen. Hvis du vil finne ut om det er den nyeste versjonen, eller hvis en nyere versjon er tilgjengelig, kan du se programvare- og fastvareversjoner.