Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Velg en oppdateringsmetode:

Hvis den automatiske oppdateringsmetoden ikke fungerer, kan du prøve en alternativ metode for å oppdatere produktet hvis den ikke kjører den gjeldende versjonen. De alternative oppdateringsmetodene nedenfor kan ikke utføres hvis den allerede er i ferd med å bli oppdatert. Hvis én metode ikke kan utføres, kan du prøve én (eller alle) av de andre metodene som er tilgjengelige.

Automatisk oppdatering over natten

Starte en oppdatering manuelt

Oppdatere ved hjelp av en datamaskin og USB-kabel

Oppdatere ved hjelp av direkte IP-metoden

Oppdatere ved hjelp av det innebygde konfigureringsnettverket

Kontroller fastvareversjonen av produktet.

Hvis du vil ha instruksjoner, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen. Hvis du vil finne ut om det er den nyeste versjonen, eller hvis en nyere versjon er tilgjengelig, kan du se programvare- og fastvareversjoner.