L1 Pro16 Portable Line Array System

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Slik oppdaterer du produktet:

1. Gå til btu.bose.co mto på en datamaskin, og åpne Bose Updater
    Tips: Hvis du har problemer med oppdateringsprogrammet, kan du se Kompatibilitetsinformasjon for Bose-produktet på Internett.
  2. Vis vilkårene for bruk, og klikk deretter Godta og Fortsett for å starte
  3. Klikk på Last ned og lagre filen på datamaskinen
  4. Åpne filen og installer oppdateringsprogrammet

Download button in lower-left

Merk: Hvis siden ikke går automatisk fremover, klikker du på teksten Klikk her .

Click the lower-left if the screen doesn't change automatically

5. Koble produktet til datamaskinen med en USB-C-kabel
    Tips: Pass på at vi har USB-C-kabel. En thunderbolt-kabel vil passe, men vil ikke tillate at produktet oppdateres
    Prompt to connect your product with USB

6. Hvis oppdateringsprogrammet viser en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Bruk endringer og venter på at oppdateringen skal installeres
    Merk: Produktbildet som vises, kan variere avhengig av produktet du oppdaterer.
    Software update available prompt

Software update progress bar

7. Når produktet er oppdatert, kobler du det fra datamaskinen.
    Software update complete

Få hjelp hvis oppdateringen ikke installeres.

Hvis du har problemer med å installere oppdateringen for produktet, kan du se programvare- eller fastvareoppdatering vil ikke installere.

Kontroller fastvareversjonen av produktet.

Hvis du vil ha instruksjoner, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen. Hvis du vil finne ut om det er den nyeste versjonen, eller hvis en nyere versjon er tilgjengelig, kan du se programvare- og fastvareversjoner.