Bose Solo 5 TV sound system

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Oppdater lydplanken.

Du trenger det

• En datamaskin med Internett-tilkobling
  • En tom USB-stasjon

Oppdaterer produktet

1. Slå av din Bos Eloundbar
  2. Ta ut strømledningen fra lydplanken eller fra strømuttaket
  3. Koble en tom USB-stasjon til datamaskinen
  4. Klikk her for å laste ned oppdateringsfilen til datamaskinen
  5. Lagre eller flytt den nedlastede filen til USB-stasjonen, og løs ut stasjonen fra datamaskinen
  6. Sett inn USB-stasjonen int Othe SERVICE jack på baksiden av din soundbar
  7. Koble strømmen til lydplanken på nytt for å starte oppdateringen:
    • Oppdateringstiden varierer basert på oppdateringsinnholdet
    • Lyset på lydplanken fortsetter å blinke under oppdateringen
    • Når den er oppdatert, slår lyden  av
  8. Når du er ferdig, tar du ut USB-stasjonen og fortsetter normal bruk.