Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justere tonekontrollene på produktet

Du kan bruke lydutjevningskontrollene på produktet til å justere lydkvaliteten slik du vil. Finn ut hvordan du får tilgang til de tilgjengelige EQ-innstillingene.

Slik slår du opp eller ned mengden bass eller diskant som produseres av produktet:

1. I Bose Music-appen kan du ta pthe Audio -knappen.
    Tips: Hvis et annet produkt vises, trykker du på ikonet Min Bose icon i øvre venstre hjørne velger du det ønskede produktet.
  2. Bruk knappene + eller under Lydinnstillinger til å justere bass- eller diskantnivåene i trinn på 10 (fra -100 til 100)
    Merknad: Ytterligere lydinnstillinger kan vises for enkelte produkter