L1 Pro16 Portable Line Array System

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justere tonekontrollene på produktet

Du kan bruke lydutjevningskontrollene på produktet til å justere lydkvaliteten slik du vil. Finn ut hvordan du får tilgang til de tilgjengelige EQ-innstillingene.

Juster volum-, EQ- og reverb-kontrollene.

Justerer kanalkontrollene

Hver kanal har individuelle volum-, bass- og diskantkontroller. Kanal 1 og 2 har også en reverb kontroll. Slik justerer du kontrollene:
  1. Trykk på kanalbryteren for å velge en innstilling: VOLUM, DISKANT, BASS ELLER REVERB
  2. Vri kanalkontrollknappen for å vri opp (med klokken) eller ned (mot klokken) innstillingen:
    • Ved justering av volumet angir signalindikatoren under bryteren om signalet er for høyt eller stille: Grønn betyr at det finnes et signal. Rød betyr at signalet kuttes. Av betyr at det ikke finnes noe eller svakt signal
    • Når du justerer bass og diskant, er midtre/midtre posisjon nütral-innstillingen

Justerer system EQ

Systemet E QIS brukes på all lyd som høres fra systemet. Dette kan være nyttig for å forbedre den generelle lyden basert på lydinnholdet. Trykk PÅ SYSTEM E Q-knappen for å bla gjennom og velge  innstilling:
  • Av: Ingen system-EQ brukes
  • Live: Optimaliserer lyden for levende musikk (dvs. en live band-forestilling)
  • Musikk: Optimaliserer lyden for musikkavspilling (dvs. Et DJ-oppsett)
  • Tale: Optimaliserer lyd for tale (dvs. høyttalere som adresserer et publikum)