ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Produktet slås ikke på

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Sett inn nye alkaliske batterier i hodetelefonens kontrollmodul.

Prøv nye ikke-oppladbare batterier. Hvis du har et hodesett med luftfartøy, kobler du det fra flyet, setter inn batterier og prøver å slå på for å finne ut om det er strøm i luftfartøyet. Kontroller at merkene + og – på batteriene stemmer med merkingen i batterirommet. (Tips: Selv om oppladbare batterier kan fungere, kan det hende at strømstyrken ikke er like høy som de anbefalte alkaliske batteriene.)

Finn ut om det er gjort nye endringer på hodesettet eller flyet.

Hvis noen endringer eller modifikasjoner har blitt gale eto enten hodetelefonen eller flyet, må du vurdere om disse endringene uventet kan ha forårsaket dette problemet.

For hodetelefoner med luftfartøy kan du koble til en annen panelkontakt eller, hvis tilgjengelig, til et annet fly.

Koble hodesettet til en annen kontakt på panelet for fly. Hvis det er mulig, kobler du til headsettet og et annet fly med en kompatibel kontakt for å gi strøm til headsettet. Hvis hodetelefonen fungerer ved tilkobling et annet sted, er problemet knyttet til panelkontakten eller ledningsnettet.

Unngå å trykke gjentatte ganger på av/på-knappen når du prøver å slå hodesettet av eller på.

Det kan ta opptil 6 sekunder å slå hodesettet av eller på. Hvert trykk på av/på-knappen vil føre til at hodesettet bruker lengre tid på å fullføre den ønskede handlingen.

If your powering your headset from a 5-pin XLR connection on the aircraft, disable the Auto-On feature of your headset.

To resolve this:
  1.
  2. If installed, remove the batteries to access the headset option switches
  3.
  4.
Merknad:

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten