Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Kontroller at systemet er riktig konfigurert, og at alle tilkoblinger er sikre.

Det kan hende at en tilkobling er løsnet eller at den er koblet til feil. For mer informasjon, se konfigurere produktet.

Se etter gjeldende lyd-/lydinnstillinger på TV-menyen.

Mange TV-er har en menyinnstilling som gjør at lyd kan sendes til andre høyttalere enn TV-høyttalerne. I TV-menyen navigerer du til lydinnstillinger og ser etter et alternativ for TV Speaker sor Audio Output (eller lignende). Det kan hende at TV-høyttalerne må slås av, og at utgangen må være satt til faste eller eksterne høyttalere. (Tips: Hvis det ikke er noe alternativ for fast utgang, kan det hende at du må skru opp volumet på TVen til maks. for å høre det gjennom høyttalerne til Bose – selv om T VSpeakers er slått av.)

Hvis tilkoblet via HDMI, ser du etter tilknyttede lydinnstillinger i menyen for den tilkoblede enheten.

I innstillingsmenyen for den tilkoblede enheten (dvs. Kabelboks eller Blu-ray-spiller), se etter lydinnstillinger. Mange enheter som sender lyd via HDMI, kan ha et alternativ for ARC eller CEC. Prøv å aktivere disse. Hvis enheten kobles til TV-en og deretter til Bose-systemet, ser du etter disse innstillingene både i enhet- og TV-menyene. (Merk: Avhengig av merket kan CEC refereres til med et annet navn på menyen enhet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.)

Kontroller volumnivået til Bose-systemet.

Kontroller at systemvolumet ikke er slått ned. Ved hjelp av volumkontrollen øker du volumnivået gradvis.

Skru opp volumet på den tilkoblede enheten.

Still inn enheten volum eto 90–100 % for å sende et sterkt signal til produktet. Bruk deretter produktet til å justere volumnivået.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten