ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Kontroller at det ikke er noen aktiv telefonsamtale.

For klar kommunikasjon nwhen o na telefonsamtale eller med noen innkommende Comm, blir hjelpelyd automatisk dempet. Hvis anropet ikke er avsluttet, vil ikke aux-lyd komme tilbake

Hvis du vil avslutte en telefonsamtale, trykker du kort på funksjonsknappen Bluetooth. To korte pip bør høres i hodetelefonene for å indikere at samtalen er avsluttet.

Prøv MIX-stillingen på kontrollmodulen

Hvis det er høyt nok støy fra intercom eller fly, kan det hende at hodetelefonene gjenkjenner den som en intercom-lyd. Dette vil føre til at lyden som er koblet til hodesettet, dempes hvis bryteren på hodetelefonkontrollmodulen er i Demp -stilling. Hvis lyden fra tilleggslyden ikke dempes når du bruker den midterste MIKSEPOSISJONEN , kan du prøve å justere eventuelle relevante intercom-innstillinger o ruse MIKSEN og justere nivå ss ointercom-lyden.

Hvis du noen gang har koblet fra mikrofonkabelen fra headsettet, kobler du den fra igjen og ser etter rusk eller skade på kontaktene.

Kontroller at kontaktene på kabelen og på hodesettet er både fri for rusk (smuss, lo, støv osv.) eller skade, noe som kan hindre at det er riktig tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se sette på eller flytte mikrofonen på hodesettet.

Kontroller voluminnstillingen på intercomenheten/radioen.

Juster volumknappen på intercomenheten og/eller radi oan dliste nfor  achange i volumnivået.

Kontroller innstillingene for lydpanelet.

Juster innstillingen for squelch i lydpanelet slik at den samsvarer med mikrofonnivået for hodesettet. Åpne eller lukk innstillingen for kanal mens du snakker inn i mikrofonen til mikrofonsignalet er klart og konsekvent. Noen lydpaneler har en funksjon for automatisk Squelch (VOX) som fremdeles kan justeres manuelt ved hjelp av squelch-kontroller.

Skru opp volumet på den tilkoblede enheten.

Still inn enheten volum eto 90–100 % for å sende et sterkt signal til produktet. Bruk deretter produktet til å justere volumnivået.

Kontroller om hodesettet er koblet til Bluetooth®-enheten.

På hodesettkontrollmodulen blinker strøm - og Bluetooth -lampene synkronisert når hodesettet er koblet til en Bluetooth-enhet. Hvis Bluetooth-lampen ikke blinker synkronisert med strømlampen, er hodesettet klart eller prøver å koble til via Bluetooth. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Kontroller om telefon- og medielyden er aktivert i enhetens Bluetooth®-innstillinger på Android-enheter.

Med mange Android-enheter kan du slå av eller på lyd i anrop og streame lyd for individuelle Bluetooth-høyttalere eller -hodetelefoner. Dette vil hindre at Phone eller medi anasund spilles på et tilkoblet Bluetooth- produkt. Slik kontrollerer du disse innstillingene (instruksjonene varierer fra enhet til enhet):
  1. Gå til Bluetooth-innstillingene på Android-enheten, og vis listen over tilgjengelige Bluetooth-produkter
  2. Velg Bose-hodetelefonene for å vise innstillingene. Dette gjøres vanligvis ved å trykke lenge på hodetelefonnavnet i listen
  3. Kontroller at både Telefon og Medi aer merket i menyen Alternativer for hodesettet
Hvis lyden fremdeles ikke spilles av, slår du hodetelefonene av og deretter på igjen og prøver på nytt.

Se om av/på-lampen lyser på hodesettets kontrollmodul.

LED-lampen på kontrollmodulen skal lyse når den slås på. Trykk én gang på av/på-knappen for å slå av nhodesettet, og se om lyset lyser. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se forstå statuslamper for LED-indikator og informasjon.

Finn ut om 6-pinners-til-G/A-adapteren brukes.

Hvis du bruker den 6-pinners-til-G/A-adapterkabelen, må du kontrollere tilstanden til kabelen og kontaktene. Hvis adapteren er skadet, må den skiftes ut.

Finn ut om problemet oppstår med en tilkoblet Bluetooth®-enhet.

Kontroller at lydmodusbryteren ikke er i ned-posisjon (bare interkoms). Koble hodesettet fra panelet, og koble til A. Bluetooth lydenhet – som en smarttelefon – og spill av musikk.
  • Hvis problemet har lookkurer når du spiller musi cfrom the Bluetooth enheten, er det et problem med hodesettet
  • Hvis utgaven ikke er til stede med Bluetooth enheten, tilkoblingene eller innstillingen if  or å l etproblemet

Fjern produktets minne fra tidligere sammenkoblede Bluetooth®-enheter, og koble til på nytt.

Produktet husker de siste flere enhetene som er koblet til, slik at det raskt kan koble seg til dem igjen. Hvis det oppstår et problem med enhetsminnet, fjerner du det og oppretter et nytt notat ved å pare Bluetooth-enhetene på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblede Bluetooth®-enheter.

Tøm minnet i produktet på tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblede Bluetooth®-enheter. Når den er fjernet, kobler du til igjen og prøver på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Koble til et annet hodesett.

Hvis det er tilgjengelig, kobler du et annet hodesett til flyet for å finne ut om problemet er knyttet til panelet for fly eller innstillingene for dette.

Koble hodesettet til en annen panelkontakt, eller til et annet luftfartøy hvis det er mulig.

Ikke-TSO-utstyr, slitte kontakter/løse kontakter eller ikke-kablede jekker (dvs. omvendt stereo eller mikrofon/jordingsledninger) i flyet kan forårsake problemer. Hvis det er tilgjengelig, kan du prøve å koble til headsettet til en annen kontakt i flyet eller til en annen kontakt i et separat fly. Hvis hodetelefonene fungerer som de skal når de er koblet til et annet sted, er det et problem med panelkontakten eller ledningen til kontakten.

Koble fra alle andre hodetelefoner som er koblet til flyet.

Koble fra eventuelle andre hodetelefoner som er koblet til intercom for fly. Hvis problemet oppstår, er det relatert til et annet hodesett. Koble til hodetelefonene på nytt én etter én for å finne ut hvilken, og kontroller deretter innstillingene for hodesettet.

Finn ut om multifunksjonsbryteren klikker to ganger når den flyttes opp fra av-stillingen.

Hvis bryteren ikke klikker på en gang til når den flyttes fra nederste (AV) stilling, er ikke den øverste stillingen helt innkoblet. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten

Det kan hende at dunkabelen trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at nedkabelen trenger service. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten