Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke opprette en gruppe høyttalere i Bose Music-appen

Relaterte feilkoder: C3-SC3004
Hvis du ikke kan opprette en høyttaler med andre Bos esmar -høyttalere eller lydplanker, av hvis du får en feilmelding om at grupperingsfunksjonen ikke støttes, kan du prøve følgende:

Kontroller at programvaren til alle Bose-systemer er oppdatert.

Kontroller programvareversjonen for hvert Bose-system. Hvis et system ikke kjører den nyeste versjonen, må du oppdatere den. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen og oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Kontroller om høyttalerne du vil gruppere, kan kontrolleres i Bose-appen.

For å gruppere høyttalere må eac være alle tilgjengelige eo ndin Bose konto. Hvis du vil kontrollere om de er det, kan du prøve å kontrollere hver høyttaler fra appen (det vil si juster høyttalervolumet). Hvis programmet ikke viser en høyttaler o indikerer sitt i snot available, ad dthat speake rto din konto. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se konfigurere produktet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Start enheten på nytt som kjører Bose-appen.

Elektronikk migh trenger å bli startet på nytt fra tid til annen for å korrigere mindre problemer. Dette er vanligvis gjort ved å drive fthe devic på en måte og deretter slå den på igjen.

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.