Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Batteriet lades ikke

Hvis produktet er koblet til lading, men batterinivået øker, eller hvis produktet ikke angir at batteriet lades:

Fjern Sleepbuds fra ladeetuiet i noen sekunder, og prøv deretter på nytt.

Ta begge sleepbudene ut av ladeetuiet, og vent ca. 10 sekunder og sett dem tilbake i etuiet. Pass på at de fester seg magnetisk på ladetilkoblingene, og kontroller at ladelampene reagerer som forventet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se forstå statuslamper for LED-indikator og informasjon.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Prøv en annen USB-kabel.

Prøv å koble produktet til en annen USB-kabel for å finne ut om det er et problem med den første kabelen.

Prøv en annen lader.

Ladetiden kan variere avhengig av laderen. Ladere med høyere læreplaner lader vanligvis raskere enn de med lavere aldersgrense. Laderne fører vanligvis opp en strømverdi på labe lin Amps (A) eller milliampere (mA). En strømverdi på 1 A / 1000 m AOR høyere anbefales.

Hva lader ikke?

Sleepbuds

Ladeetui

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten