Bose Frames Tempo

Selges fra 2020 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere produktet

Lær hvordan du konfigurerer produktet, kobler til komponenter og drar nytte av fordelene ved alle funksjonene.

Legg til rammer i Bose Music-appen.

Last ned og installer den gratis Bose Music-appen fra mobilenhetens appbutikk. Med Bose Music-appen kan du konfigurere og styre produktet fra en hvilken som helst mobilenhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett.

Åpne appen for å komme i gang

• Hvis du blir bedt om å tillate posisjonstjeneste eller Bluetooth® -tillatelse sfor appen, må du tillate dem
    Tips: Thes Eare bruker dso appen kan ndetect og contro lyour Product. Hvis du ikke tillater dem, finner ikke appen produktet ditt
  • Hvis du ikke har en Bose-konto, velger du Opprett konto og følger appinstruksjonene
  • Hvis du allerede har en Bose-konto, trykker du på «Logg inn» og skriver inn brukernavn og passord

Legg rammer til kontoen din

1. Trykk på +-knappen nederst på siden for å legge til produktet på Min Bose-skjermen
  2. Velg hodetelefoner og rammer
  3. Sveip mot venstre eller høyre for å finne produktet og trykk på Legg til produkt
    Merk: Hvis du ikke ser produktet ditt:
    • Trykk på og hold nede knappen på det høyre tempelet til du hører «klar til å koble til», eller se statuslampen blinker blått
    • Kontroller at Bluetooth er aktivert på enheten som kjører appen
    • Slå produktet av og deretter på igjen
    • Lukk Bose Music-appen på alle enheter i nærheten
  4. Når du har valgt rammene, følger du instruksjonene på skjermen
    Merk: Med Apple iOS-enheter velger du «par» i popup-vinduet for Bluetooth-paring.