L1 Pro16 Portable Line Array System

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere produktet

Lær hvordan du konfigurerer produktet, kobler til komponenter og drar nytte av fordelene ved alle funksjonene.

Konfigurer systemet.

Merknad: USB-porten på systemet brukes bare til systemoppdateringer.

Koble til høyttalermatrisen og strømstativet

Høyttalerarrayet kan kobles til med eller uten forlengelsen. Tilkobling uten utvidelsen kan være nyttig, for eksempel når du er på en forhøyet scene for å bringe array nærmere øret nivå av publikum.
  1. Juster tilkoblingen til den nederste enden av den forlengelsen som rotte med kontakten på strømstativet, og trykk deretter forlengelsen fast inn i strømstativet
  2. Juster tilkoblingspluggen nederst på espeaker array med kontakten øverst på forlengelsen, og trykk deretter høyttaleren fast inn i forlengelsen.
    Tips: Når de er riktig tilkoblet, bør det ikke være synlige hull der brikkene kobles til.

Slå på eller av

Koble strømledningen fra STRØMKONTAKTEN på strømstativet til en stikkontakt som fungerer. Trykk deretter PÅ AV/PÅ -knappen på baksiden av systemet: Når den slås på, lyser lampen over av/på-knappen.

Koble til lyd.

Kanaler 1 og 2
  1. Trykk på ToneMatch -knappen for å velge en forhåndsinnstilling for den tilkoblede kilden:
    1. Velg MIC når du kobler til en vokalmikrofon
    2. Velg INST når du kobler til en akustisk gitar
    3. Velg AV når du kobler til en annen lydkilde
    4. Velg flere forhåndsinnstillinger ved hjelp av L1 Mix-appen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se velge ToneMatch-forhåndsinnstillinger
  2. Bruk kombinasjonskontakten til å koble til lydkilden ved hjelp av en XLR-kabel eller en 1/4-tommers (6.35 mm) TS- eller TRS-kabel
  3. Hvis kilden har volumkontroll, justerer du den til ønsket nivå
  4. Hvis enheten krever fantommating, trykker du PÅ FANTOMKNAPPEN slik at lampen over lyser
Kanal 3
  1. Koble til en trådløs Bluetooth®-enhet eller en kablet tilleggslydenhet
    Merknad: AUX -kontaktene og Bluetooth-inngangen kan brukes samtidig
    • Koble lydenheter på linjenivå til AUX TRS-kontaktene på 1/8 tommer (3.5 mm) eller 1/4 tommer (6.4 mm)
    • Koble til en Bluetooth-enhet ved å holde inne Bluetooth-knappen til den blinker blått. Velg deretter Bose-systemet på Bluetooth-menyen på enheten du vil koble til
  2. Juster volumnivået for den tilkoblede enheten
    Tips: For avspillingsenheter bør vanligvis enhetsvolumet maxes – eller så høyt som det kan uten forvrengning

Koble til en ToneMatch-mikser

Bruk ToneMatch-porten til å forenkle oppsettet med en ToneMatch-mikser. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en ToneMatch-mikser.

Angi kanalkontroller

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du justerer systemets EQ- eller kanalvolum, EQ og reverb, kan du se justere tonekontrollene på produktet.

Koble til flere høyttalere

På tilkoblingspanelet bruker DU LINE OU Tmono XLR-kontakten for å koble til inngangen på en annen drevet høyttaler eller lydenhet. Dette signalet fra denne kontakten er post-mix.

Vanlige oppsett

Her er noen vanlige oppsett for L1 Pro-systemet. Velg et alternativ for å vise et typisk tilkoblingsdiagram.

Gitar og vokal

Gitar, vokal og Bluetooth®-enhet

Gitar, vokal og keyboard eller backing spor

Gitar og vokal med to L1 Pro systemer

Gitar og vokal med S1 Pro som skjerm

Gitar og vokal med T4S mikser

Stereo DJ-oppsett

DJ-oppsett med subwoofer