Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere produktet

Lær hvordan du konfigurerer produktet, kobler til komponenter og drar nytte av fordelene ved alle funksjonene.

Slik konfigurerer du Sleepbuds:

Før du begynner

• Før du bruker Sleepbuds for en full natts søvn, må du la dem lade helt opp for å kalibrere batterinivået. Når den er ladet, lyser de lange lyssøylene til venstre og høyre for ladeetuiet soli dnår etuiet jeg åpnet
  • Sleepbuds er utformet for å maskere støy og forstyrrelser mens du sover. På grunn av dette kan de påvirke din evne til å høre andre lyder, for eksempel alarmer, varslingssystemer, personer eller kjæledyr

Last ned Bose Sleep-appen.

Last ned den gratis Bose Sleep AP -pfra App Store eller Google Pla Yå kontrollere øreproppene, administrere vekkealarmer, velge maskeringslyder og konfigurere avanserte innstillinger.

Påslåing

1. Med Bose-logoen vendt mot deg, skyver du lokket på ladeetuiet bort fra deg for å åpne det
  1. Vent til sleepbuds-ladelampene sakte blinker hvitt, og fjern dem fra ladeetuiet.
    Tips: Hvis du fjerner dem for raskt, kan det hende at de ikke slår seg på eller kobler til Sleep-appen.

Slå av

Legg sleepbuds i ladeetuiet for å slå av. Vent til ladelampene på øreproppene blinker sakte hvitt, og lukk deretter dekselet.

Koble til mobilenheten

Fjern øreproppene fra ladeetuiet, slik at de slår seg på, og åpne Bose Sleep-appen og følg anvisningene for å få hjelp. Bose Sleep-appen gir deg muligheten til å kontrollere dine sleepbuds, administrere oppvekkingsalarmer, velge støymaskerende lyder og konfigurere avanserte innstillinger.

Koble fra mobilenheter

Android-brukere: Bruk Bose Sleep-appen til å koble fra enheten. Du kan også slå av Bluetooth® på enheten for å koble fra øreproppene og andre tilkoblede Bluetooth-enheter.
Apple-brukere: I Bluetooth -innstillingene for enheten velger du å glemme øreproppene. Slå deretter av Bluetooth på enheten og slå den på igjen for å fullføre frakoblingen.

Koble til mobilenheter på nytt

Når øreproppene slås på, kobler de seg automatisk til den sist tilkoblede enheten (så lenge Bluetooth er slått på på enheten, og den er innenfor rekkevidde).

Angi et passende volum

Juster volumet t obalanse støy maskering med lyden rundt deg. Volumet bør være høyt nok til å maskere lyder som forstyrrer deg mens du sover, men ikke så høyt at du ikke hører de lydene du vil høre.

I Bose Sleep-appen stiller du volumet inn på det laveste nivået, så øker du det gradvis til du når et behagelig nivå. Jo lavere volum, desto mer sannsynlig er det at du vil kunne høre de lydene du vil høre.

Tips for å opprettholde oppmerksomheten

Hvis du er bekymret for evnen din til å høre lyder mens du har på sleepbuds, kan du prøve følgende:

Grunnleggende tips:
  • Bose Sleep-appen varsler deg hvis du øker volumet over et bestemt nivå. Angi volumet under dette nivået for økt bevissthet. Basert på vår forskning mener vi at dette forbedrer din evne til å høre lyder i omgivelsene mens du bruker Sleepbuds
  • Hvis du sover med en partner, bør du vurdere å stole på at partneren din holder deg bevisst på omgivelsene dine mens du har på sleepbuds
Avanserte tips:
Disse tipsene gjør øreproppene mindre effektive ved maskering av støy, men øker bevisstheten om omgivelsene ytterligere:
  • Bruk bare én sleepbud
  • Angi gjeldende maskeringslyd, slik at den stopper etter en bestemt tidsperiode i stedet for at den spilles hele natten. Du kan gjøre dette ved å angi en søvntidtaker for den gjeldende støymaskeringen i Bose Sleep-appen