Bose S1 Pro Portable Bluetooth®-høyttalersystem

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere produktet

Lær hvordan du konfigurerer produktet, kobler til komponenter og drar nytte av fordelene ved alle funksjonene.

Sette opp sytsem:

Slå på eller av

1. På baksiden av systemet skyver du strømbryteren til stillingen opp (på) eller midtstillingen (av). Bruk ned positio nfor rask chargin gif usin gTilbehørbatteri (tilleggsutstyr).

Koble til

Innganger 1 og 2
  1. Angi ToneMatch-bryteren i henhold til den tilkoblede kilden:
    1. Velg midtstillingen når du kobler til en akustisk gitar
    2. Velg riktig posisjon når du kobler til en mikrofon for stemme
    3. Velg venstre/AV-posisjon når du kobler til en annen kilde enn en vokalmikrofon eller akustisk gitar
  2. Koble til kilden ved hjelp av en 1/4-tommers eller XLR-kabel
    1. Merknad: Input 1-kontakten er en mono-kombinasjonskontakt som godtar 1/4-tommers TS- eller XLR-plugger
  3. Hvis kilden har volumkontroll, justerer du den til ønsket nivå
  4. Juster volumkontrollknappen for systemet til ønsket nivå
  5. Juster BASS, TREBL Eand REVERB knotter til ønsket nivå. Sett disse knappene til senter for å få en nøytral innstilling

Merk signalindikatoren (grønn = signal tilstede; rød = signalklipping; av = Nei eller lavt signal tilstede)
Inngang 3
  1. Koble til enten en trådløs tilkobling Bluetooth® enhet eller en kablet lydenhet
    Merknad: AUX-kontakten og Bluetooth kan ikke brukes samtidig. Når AUX-kontakten er koblet til, Bluetooth er deaktivert:
    • Koble til en kablet lydenhet  som er koblet til systemets stereo 3.5 mm AUX-kontakt
    • Koble til A Bluetooth enheten ved å holde nede Bluetooth Knappen til den blinker hvitt, og velg deretter Bose-systemet i Bluetooth enheten Bluetooth innstillinger
  2. Still inn enhetens volumnivå til ca. 80 %
  3. Angi volumnivået på inngang 3 på Bose-systemet til ønsket nivå
    Merk: Enheten og volumkontrollene fra Bose påvirker enhetens volum som høres fra Bose-systemet. For å oppnå best mulig resultat angir du enhetens volum til ca. 80%, og deretter bruker du Boses volumkontroll på ønsket volum.

Plassere høyttaleren

Høyttaleren kan plasseres flatt vertikalt, vippet bakover / vinklet oppover vertikalt eller vippet tilbake / vinklet oppover horisontalt.

I tillegg har undersiden av høyttaleren en adapter for montering på et høyttalerstativ som har en 35 mm stang.

Koble til flere høyttalere

Bruk LINE OUT-kontakten for å koble til AUX-inngangen på et annet S1 Pro-system eller en tilkoblet høyttaler. (Merk: SIGNALET FOR LINJEUTGANG er post-mix og mono.)

Koble lydenheter til produktet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble andre enheter til systemet.