Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere produktet

Lær hvordan du konfigurerer produktet, kobler til komponenter og drar nytte av fordelene ved alle funksjonene.

Legg til hodetelefonene i Bose Music-appen.

Last ned og installer den gratis Bose Music-appen fra mobilenhetens appbutikk. Med Bose Music-appen kan du konfigurere og styre produktet fra en hvilken som helst mobilenhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett.

Åpne AP -kraftuttaket kom i gang

• Hvis du åpner appen og blir bedt om å tillate posisjonstjeneste eller Bluetooth® -tillatelser, må du tillate dem
    Tips: Thes Eare bruker dso appen kan ndetect og contro lyour Product. Hvis du ikke tillater dem, finner ikke appen produktet ditt
  • Hvis du ikke har en Bose-konto, velger du Opprett konto og følger appinstruksjonene
  • Hvis du allerede har en Bose-konto, trykker du på «Logg inn» og skriver inn brukernavn og passord

Legg til øreproppene på kontoen din

1. Trykk på og hold inne Bluetooth-knappen i ladeetuiet til du hører «Ready to connect» (Klar til å koble til).  Hvis du ikke bruker øreproppene, trykker du på og holder inne Bluetooth-knappen i ladeetuiet til øreproppen lyser sakte blått
  2. I Bose Music-appen trykker du på + fra Min Bose-skjermen.
  3. Velg hodetelefoner og rammer
  4. Velg øreproppene, og følg instruksjonene på skjermen