Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi og bruke forhåndsinnstillinger

Få hjelp til å lagre og endre forhåndsinnstillinger ved hjelp av appen eller knappene på systemet.

Noen ting du bør vite om forhåndsinnstillinger:

• Forhåndsinnstillinger lagres på individuelle produkter. Hvis du har flere produkter, kan hver ha unike forhåndsinnstillinger
  • Hvis du ber en taleassistent om å spille av en musikktjeneste, kan ikke denne tjenesten angis som en forhåndsinnstilling, siden den er tilgjengelig via taleassistenten. I stedet kan du legge til tjenesten i Bose Music-appen (hvis tilgjengelig), og deretter kan du lagre tjenesten som en forhåndsinnstilling
  • Hvis et produkt deles med flere Bose Music-kontoer, kan brukere av delte kontoer endre forhåndsinnstillingene for produktet
  • Hvis en delt bruker forhåndsinnstiller en musikktjeneste med det betalte abonnementet, kan andre brukere som ikke har det betalte abonnementet, få tilgang til forhåndsinnstillingen. Hvis brukeren med abonnementet fjerner produktet fra Bose Music-kontoen, vil imidlertid ikke delte brukere lenger ha tilgang til den forhåndsinnstillingen

Hvordan vil du lagre forhåndsinnstillingen?

Bruke knappene på produktet

Bruke Bose-appen