Bose A30 Aviation Headset

Selges fra 2023 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til en Bluetooth®-enhet

Finn ut hvordan du kobler produktet trådløst til en Bluetooth-enhet, for eksempel en smarttelefon eller en datamaskin. Dette gjør at du kan kontrollere lyden du hører fra produktet.

Koble til ved hjelp av Bluetooth-menyen på den mobile enheten

Thi sarticle onl ygjelder for Bluetooth-modeller.

Koble til med Bluetooth-funksjonen på mobilenheten

1. Kontroller at bryteren for sekundær lydmodus er i DEMPINGS- eller MIKSESTILLINGEN, og at REVERSIONARY-driftsbryteren er slått av.
    MERKNAD: Hvis bryteren for sekundær lydmodus er satt til AV eller REVERSIONARY-driftsbryteren er satt til PÅ, deaktiveres Bluetooth-funksjonaliteten.
  2. Trykk på og hold inne Bluetooth/multifunksjonsknappen l i 1 sekund. Bluetooth-lampen blinker lilla.
  3. Aktiver Bluetooth-funksjonen på den mobile enheten.
    MERKNAD: Bluetooth-funksjonen er vanligvis på Innstillinger-menyen.
  4. Velg headsettet fra enhetslisten. Bose A30 når du er tilkoblet, hører du en tone, og Bluetooth-lampen blinker blått.
    MERKNADER:
    • Etter 5 minutter med inaktivitet avslutter headsettet automatisk paringsmodus, og Bluetooth-lyset slås av. Hvis du vil slå Bluetooth-funksjonen på igjen, trykker du på Bluetooth-knappen
    • Hver gang du slår på Bluetooth-funksjonen, prøver hodesettet å koble til de to Bluetooth-enhetene som nylig er koblet til. Hvis enheten(e) er slått av eller utenfor rekkevidde, prøver hodesettet å koble seg til andre enheter i paringslisten, og går deretter tilbake til paringsmodus.

Slik kobler du fra en mobilenhet

1. Trykk på og hold inne Bluetooth/multifunksjonsknappen i 5 sekunder for å slå av Bluetooth-funksjonen.
  2. Flytt den sekundære lydmodusbryteren til AV-stillingen.
    MERKNAD: Du kan også koble fra produktet ved hjelp av Bluetooth-innstillingene. Når du deaktiverer Bluetooth, kobles samtidig alle andre enheter fra.

Slik kobler du til en mobil enhet på nytt

Når headsettet er slått på, prøver det å koble til de to enhetene som nylig er koblet til. Enhetene må være innenfor rekkevidde (9 m) og slått på.

Gjenopprette en tapt tilkobling

Når den tilkoblede mobile enheten beveger seg utenfor rekkevidde, går tilkoblingen tapt. Headsettet prøver automatisk å koble til igjen i 5 minutter. Hvis headsettet ikke kan koble til på nytt, går det tilbake til paringsmodus. Etter 5 minutter med inaktivitet slås Bluetooth-funksjonen av.
  1. Flytt enheten tilbake til området.
  2. PRES ser Bluetooth-butto nfor å koble til igjen.

Slik sammenkobler du ytterligere en mobil enhet

Du kan lagre opptil åtte sammenkoblede enheter i paringslisten for hodetelefoner, og hodesettet kan være aktivt koblet til to enheter om gangen. Hvis du vil koble til en ekstra enhet, bruker du Bluetooth-menyen på enheten.
  • Bare én sekundær lydkilde kan høres om gangen
  • Sekundær lyd overstyrer aldri intercom

Bytting mellom tilkoblede enheter

1. Stopp avspillingen av lyd på den første enheten midlertidig.
  2. Spill av lyd på den andre enheten.

Har du tidligere koblet denne Bluetooth-enheten til Bose-produktet?

Ja

Nei