Bose Solo Soundbar Series II

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Dårlig lydkvalitet fra produktet

Hvis du opplever forvrengning, knitring, statisk støy eller uventet dårlig lydkvalitet fra produktet:

Kontroller at systemet er riktig konfigurert, og at alle tilkoblinger er sikre.

Det kan hende at en tilkobling er løsnet eller at den er koblet til feil. For mer informasjon, se konfigurere produktet.

Finn ut om problemet er spesifikt relatert til bassytelse.

Hvis det er for lite bass, kan du se for lite bass eller for mye diskant fra produktet.
Hvis det er for mye bass, kan du se for mye bass eller for liten diskant fra produktet.

Kontroller om dialogmodus er på eller av.

Dialogmodus gir optimal lydkvalitet for programmering av bare dialog, for eksempel nyheter og taleprogrammer, ved automatisk å justere systemets lydinnstillinger. Slå denne funksjonen av eller på, og kontroller om lydkvaliteten er bedre. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slå dialogmodus av eller på.

Skru opp volumet på den tilkoblede enheten.

Still inn enheten volum eto 90–100 % for å sende et sterkt signal til produktet. Bruk deretter produktet til å justere volumnivået.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Prøv å koble til en annen lydenhet.

Hvis tilgjengelig, koble til anothenraudi  odevic eusing Sam ecables og tilkobling sfor å finne ut om problemet er relatert til den første enheten eller dens innstillinger.

Se etter kilder til interferens.

Elektronikk kan fange opp forstyrrelser fra annen elektronikk som er koblet til samme strømkrets eller tilkoblet i nærheten. Prøv å koble strømledningen fra en slik elektronikk i nærheten (dvs. Laptop-/telefonlader, TV, kabelboks, sesonglys, mikrobølgeovn, osv.). Hvis problemet er løst, kan du prøve å koble enheten eller produktet til en annen strømkrets eller lenger unna.

Hvis problemet oppstår med en bestemt kilde, velger du det nedenfor for mer hjelp.

Bluetooth®-enhet

TV

Kabel-/satellittboks

En annen enhet (dvs. Blu-ray-spiller, spillsystem, nettbrett osv.)

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten