QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® headphones – Samsung- og Android™-enheter

Selges fra 2015 - 2015

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Dårlig lydkvalitet fra produktet

Hvis du opplever forvrengning, knitring, statisk støy eller uventet dårlig lydkvalitet fra produktet:

Hører du statisk eller forvrengt lyd i støyende omgivelser?

Hvis lyden forvrenges under høye omgivelser, for eksempel i anleggssoner eller under take av på fly, kan du se sprakelyd hørt i støyende omgivelser.

Forsøk med en annen app.

Hvis problemet bare oppstår med en bestemt app, er det sannsynligvis relatert til innstillingene for appen eller appen.

Prøv å koble til en annen lydenhet.

Hvis tilgjengelig, koble til anothenraudi  odevic eusing Sam ecables og tilkobling sfor å finne ut om problemet er relatert til den første enheten eller dens innstillinger.

Hvis tilkoblet, må du omgå eventuelle adaptere eller skjøteledninger.

Hvis produktet kobles til enheten med en skjøteledning eller adapter, kobler du fra forlengelseskabelen eller adapteren for å finne ut om problemet er relatert til den.

Koble lydkabelen fra den tilkoblede enheten, og koble den til igjen.

Koble fra kabelen som kobler til hodetelefonene, på den tilkoblede enheten. Deretter kobler du den til igjen for å være sikker på at den er ordentlig tilkoblet og sikker. (Tips: Hvis du roterer pluggen i kontakten mens den er koblet til, og hører sprakende eller intermitterende lyd, kan det være rester eller problemer med en kontakt inne i kontakten.)

Kontroller at du bruker StayHear+-ørepropper.

Disse hodetelefonene er utviklet spesielt for oss med StayHear+-ørepropper. Bruk av andre ørepropper, inkludert originale StayHear-tips, vil føre til lav lyd, dårlig lydkvalitet og/eller redusert støyreduksjon.

StayHear+-tipsene dine bør se slik ut:

stayhear plus tips

Koble til et annet par hodetelefoner.

Koble et annet par hodetelefoner til lydenheten for å finne ut om problemet er med enheten eller dens innstillinger.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten