QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Dårlig lydkvalitet fra produktet

Hvis du opplever forvrengning, knitring, statisk støy eller uventet dårlig lydkvalitet fra produktet:

Finn ut om problemet er spesifikt relatert til bassytelse.

Hvis det er for lite bass, kan du se for lite bass eller for mye diskant fra produktet.
Hvis det er for mye bass, kan du se for mye bass eller for liten diskant fra produktet.

Hører du statisk eller forvrengt lyd i støyende omgivelser?

Hvis lyden forvrenges under høye omgivelser, for eksempel i anleggssoner eller under take av på fly, kan du se sprakelyd hørt i støyende omgivelser.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Forsøk med en annen app.

Hvis problemet bare oppstår med en bestemt app, er det sannsynligvis relatert til innstillingene for appen eller appen.

Start Bluetooth®-enheten på nytt.

Elektronikk må kanskje tilbakestilles i tilfelle for å rette opp mindre problemer. Dette gjøres vanligvis ved å slå av enheten, og deretter slå den på igjen.

Kontroller EQ-innstillingene på Bluetooth®-enheten.

EQ-innstillingene for Bluetooth-enheten kan npåvirke lyden. På enheten kan du prøve å sette EQ til av eller flat og deaktivere eventuelle andre lydavspillingsjusteringer (dvs. lydstyrke, komprimering, reverb, etc.). Disse innstillingene finnes vanligvis i enhetens lydinnstillinger eller i innstillingene for appen som brukes til å spille av lyd.

Hvis du kobler til en Windows-datamaskin via Bluetooth®, må du kontrollere at stereolydprofilen er valgt.

Klikk høyttalerikonet nederst til høyre på Windows-datamaskinen for å vise volumglidebryteren. Klikk på ^ over volumglidebryteren for å vise en liste over tilgjengelige lydenheter. (Tips: Hvis Bluetooth-produktet ikke er koblet til, vises kanskje ikke ^-enheten.) Produktet vises to ganger: Én gang med Stereo eller A2DP ved siden av det, og én gang med håndfri eller HSP ved siden av det. Velg stereooppføringen for å få en lydkvalitet med hele området .

Be sure your product is within 33 feet (10 meters) of the Bluetooth® device.

Bluetooth range is about 33' (10 m). This range can be reduced by obstacles (i.e. walls, doors, pockets, nearby Bluetooth devices, etc.). Try moving the device and product closer together.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten