Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble andre enheter til systemet

Lær hvordan du kobler andre lydkilder til systemet.

Slik kobler du TV-lyd til lydplanken:

Finn ut hvilken HDMI-tilkobling på TVen som er merket ARC (eller Audio Return Channel).

For en TV med HDMI-ARC-tilkobling:

• Koble en HDMI-kabel fra HDMI ARC-kontakten på TV-en til HDMI ARC -kontakten på baksiden av lydplanken. HDMI-kabelen bør klassifiseres som høy hastighet eller bedre.
  • Noen TV-er krever brukeraktivering av ARC-funksjonen før det sender lydsignalet til lydplanken. Hvis det ikke høres noen lyd, må du kontrollere at TV-lyden og HDMI-innstillingene er riktig angitt i TV-innstillingsmenyen.

For en TV uten HDMI-ARC-tilkobling:

1. Koble fra en HDMI-kabel som er koblet til HDMI-inngangen på lydplanken.
  2. Finn den optiske utgangen på TV-en. Hvis en ikke kan finnes, kan du se i brukerhåndboken. En TV uten HDMI-ARC- eller optisk utgang er ikke kompatibel.
  3. Koble en optisk kabel fra den optiske utgangen på TVen til DEN OPTISKE TILKOBLINGEN på baksiden av lydplanken.
  4. Se etter lyd ved å trykke på TV-knappen på SoundBar-fjernkontrollen. Hvis det ikke høres noen lyd, må du kontrollere at TV-ens lyd- og optiske innstillinger er riktig angitt i TV-innstillingsmenyen.
Alle lyd-/videoenheter som krever en kablet tilkobling, må være koblet til TV-en. Trådløse enheter kan kobles til ved hjelp av Bluetooth®, AirPlayeller Chromecast (wher eavailable).