Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke AirPlay med Bose-høyttaleren

Med Apple AirPlay-teknologi kan du trådløst spille av lyd fra en AirPlay-enhet (dvs. En iPhone eller en kompatibel app) og hør den via en AirPlay-kompatibel høyttaler – som Bose-høyttaleren. For at AirPlay skal fungere, må du kontrollere at både enheten og høyttaleren er koblet til samme nettverk.

Finn ut hvordan du spiller av AirPlay-lyd på Bose AirPlay-aktiverte produkter

Åpne AirPlay-menyen på Apple-enheten

Send AirPlay-lyd til Bose-produktet