Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke velge eller kontrollere Bose-produktet som en AirPlay-høyttaler

Hvis Bose-produktet ikke vises på AirPlay-menyen, sier AirPlay-enheten at produktet er utilgjengelig, eller enheten ikke kan kontrollere AirPlay-funksjonene på produktet, kan du prøve følgende:

Hvis AirPlay-enheten mottar en telefonsamtale, venter du til samtalen avsluttes.

Noen AirPlay-enheter kan motta telefonsamtaler. Når en samtale er aktiv, er AirPlay-kontroller ikke tilgjengelig på enheten. Vent til telefonsamtalen avsluttes, og prøv på nytt.

Slå Wi-Fi av og på igjen på kildeenheten.

Enheten du bruker til å starte lyd, kan ha problemer med å kommunisere i nettverket. Slå Wi-Fi-innstillingen av og deretter på igjen for å gjenopprette en nettverkstilkobling.

Avslutt musikkappen og/eller iTunes, og vent deretter 10 sekunder før du prøver på nytt.

Hvis du bruker giTunes, lukker du programmet og åpner det på nytt.
Jeg fusjonere en NIOS-enhet, dobbelttrykk på Hjem-knappen, dra opp o nrudi  oapp for å lukke den, og vent deretter 10 sekunder før du åpner appen på nytt og prøver igjen.

Kontroller at AirPlay-kilden er koblet til det samme nettverket som Bose-systemet.

AirPlay-enheten og Bose-systemet må være på samme nettverk for å bruke AirPlay. Hvis enheten for eksempel er i gjestenettverket og systemet er i hovednettverket, fungerer ikke AirPlay. Finn det tilkoblede nettverksnavnet i Wi-Fi-innstillingene på AirPlay-enheten, og finn deretter ut om Bose-produktet er koblet til det samme nettverket ved å gå til skjermbildet Systeminformasjon. Hvis de to enhetene er i forskjellige nettverk, endrer du nettverket til AirPlay-enheten slik at den samsvarer med nettverket til Bose-systemet

Start AirPlay-kildeenheten på nytt.

Det kan hende at Elettronics må tilbakestilles fra tid til annen, omtrent som å starte datamaskinen på nytt. Slå av enheten, slå den på igjen, og prøv på nytt.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Prøv å gjøre de anbefalte innstillingsjusteringene i innstillingsmenyen på ruteren.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se anbefalte ruterinnstillinger for bruk med Bose Wi-Fi-produkter.